skip to Main Content

Hirsitalo luo viihtyisät puitteet kodillesi. Puhtaan sisäilman ja ekologisuuden vuoksi hirsitalot ovat säilyttäneet suosionsa suomalaisessa rakentamisessa jo vuosisatojen ajan.

Lue miksi hirsitalo on terveellinen, kodikas ja edullinen valinta kodiksi – sinulle ja perheellesi.

Hyvä sisäilma

Hirsitalojen sisäilma on hyvälaatuista, sillä hirsirakenne tasaa automaattisesti sisäilman suhteellista kosteutta (optimi 30-55%). Poikkeamat suositellulta kosteusalueelta lisää huomattavasti bakteerien, virusten ja pölyn määrää sisäilmassa.

Hyvästä sisäilmasta on hyötyä erityisesti lapsille ja astmaatikoille. Rakenteissa ei käytetä höyrynsulkumuovia ja käyttämämme lamellihirsien liima ei päästä sisäilmaan haitallisia aineita.

Ekologisuus

Massiivisena puurakenteena hirsitalo sitoo hiilidioksidia ja näin vähentää ilmakehän kasvihuonekaasuja. Laskennallisesti keskikokoisen hirsitalon seiniin varastoituu noin 24 tonnia hiilidioksidia, kun hirsien työstämisen ja talon rakentamisen päästöt ovat tästä vain noin 10%.

Nykytekniikkalla valmistettujen hirsitalojen ilmatiiveys vastaa taloja, joissa on käytetty ilmansulkumuovia. Erinomainen ilmatiiveys vähentää lämmittämiseen vaadittavan energian määrää ja keventää ympäristön kuormitusta.

Kodikkuus

Hirsi on kodikas ja luonnonmukainen rakennusmateriaali, joka lisää asuinviihtyvyyttä. Miellyttävän näköiset puurakenteet rauhoittavat ja laskevat stressitasoa.

Ota yhteyttä ja kysy lisää, miten rakennamme yksilöllisen hirsitalon kodiksesi.

Back To Top