skip to Main Content

Sanotaan, että koti on siellä, missä sydän on. Kun kotinasi toimii kivitalo, on koti rakennettu pitkäikäiselle ja turvalliselle pohjalle.

Lue miksi kivitalo on pitkäikäinen ja turvallinen valinta kodiksi – sinulle ja perheellesi.

Pitkäikäinen ja arvokas kivitalo

Kodin hankkiminen saattaa olla sinulle jopa elämäsi suurin taloudellinen investointi. Jotta tuo investointi luo pitkäikäiset ja turvalliset puitteet kodille, kivitalo on varma ratkaisu. Kivitalo on nimittäin koti, josta on iloa sekä sinulle ja perheellesi että tuleville sukupolville.

Miten voimme luvata, että kivitalo on pitkäikäinen investointi, joka turvaa kodin myös heille, jotka jäävät asuttamaan maailmaa meidän jälkeemme? Jos katsomme 50 tai jopa 100 vuotta vanhojen omakotitalojen betoniperustuksia, Suomen haastavista keliolosuhteista huolimatta voimme todeta betonin säilyttäneen ominaisuuteensa erinomaisesti.

Kivitaloissa on helppo ylläpitää sopivaa lämpötilaa. Kesällä kiviaines on miellyttävän viileä, kun taas talvella aurinko lämmittää kiveä, jolloin lämmityksen tarve vähenee.

Turvallinen kivitalo

Suurin osa sisäilmaongelmista johtuu rakennuksen ilmavuodoista. Oikein rakennettuna kivitalolla saavutetaan erinomainen ilmatiiveys, jonka myötä ilma vaihtuu asianmukaisesti ja talo täyttää A-energialuokan vaatimukset.

Riippumatta talon rakennusmateriaalista, märkätiloissa suositaan käytettävän kivipintaisia materiaaleja. Entä, jos koko talo on rakennettu kosteusteknisesti varmasta materiaalista eli kivestä? Silloin talo sietää kosteutta ja vuodenaikojen vaihtelua.

Sen lisäksi, että kivitalo on terveellinen ja turvallinen ratkaisu ilmatiiveyden ja kosteusteknisen varmuuden ansiosta, etuna on myös paloturvallisuus. Kivi ei pala kovassakaan lämpötilassa, eikä aiheuta myrkyllisiä kaasuja.

Kivitalon rakenteiden hiljaisuus

Kivitalon hiljaisuus tulee esiin erityisesti silloin, kun talossa on vähintään kaksi kerrosta. Joustamattomana materiaalina kivi ei aiheuta töminää ja natinaa. Esimerkiksi lapsiperheessä ero on huima ja säästää hermoja.

Erityisesti ala- ja välipohjassa kiviaines on ylivoimainen rakennusmateriaali. Askeläänet ovat vaimeita ilman, että rakennevahvuutta joudutaan kasvattamaan kohtuuttomasti.

Ota yhteyttä ja kysy lisää, miten rakennamme yksilöllisen kivitalon kodiksesi!

Betonielementti tarjoaa useita hyötyjä verrattuna paikallaan muurattuihin kivitaloihin

  1. Nopea rakentaa, aikasäästö voi olla jopa kuukausia
  2. Elementit valmistetaan tehdasolosuhteissa
    1. Laadunvalvonta ja sertifioidut tuotteet
    2. Tasalaatuinen lopputulos
  3. Asennus onnistuu kaikkina vuodenaikoina
Back To Top