skip to Main Content

Oman kodin rakentaminen on iso ja pitkäaikainen investointi. Ennen rakennuspäätöksen tekemistä onkin syytä miettiä, hankitteko kotinne vakiomallistosta vai yksilöllisenä.

Molemmissa valinnoissa on puolensa. Vakiomallit ovat helpompia rakentaa ja tulevat yleensä hieman halvemmaksi. Nykyisillä rakennusmenetelmillä hintaero vakiomallin ja yksilöllisen kodin välillä on kuitenkin niin pieni, että meidän Heilakotien mielestä pienen lisähinnan maksaminen yksilöllisestä kodista on pitkällä tähtäimellä järkevä valinta, sillä kodin pitää tuntua kodilta. Pieniä asioita, joilla on suuri vaikutus asuinviihtyvyyteen, on esimerkiksi ikkunoiden oikea suuntaaminen, joka edellyttää tontin ja talon yhteensovittamista.

Voidaksemme rakentaa kodilta tuntuvia koteja, olemme erikoistuneet yksilöllisten talojen rakentamiseen. Meidän kauttamme löydätte kaikki palvelut, mitä uuteen kotiin pääseminen vaatii aina luonnossuunnittelusta muuttopalveluihin saakka. Talon suunnittelun voi hoitaa oma arkkitehtinne, jolloin toteutus jää Heilakotien vastuulle tai voitte kysyä suosituksiamme verkostostamme löytyvistä pientalosuunnittelijoista ja arkkitehdeistä.

Heilakotien tarjoama luonnossuunnittelupalvelun perusidea on yksinkertainen, kun yhdistetään rakentajaperheen ajatukset, budjetin rajoitukset, tontin olosuhteet ja Heilakotien luonnossuunnittelijan ammattitaito. Näin syntyy suunnitelma kodista, joka valmistuttuaan todellakin tuntuu kodilta.

Kivitalo elementeistä
Back To Top