skip to Main Content

Puulla on pitkät perinteet suomalaisessa rakentamisessa. Vielä tänä päivänäkin puun osuus kaikesta rakentamisesta Suomessa on 40%. Puulla voidaan toteuttaa monimuotoisia rakenteita kustannustehokkaasti.

Lue miksi puutalo on edullinen, energiatehokas ja joustava valinta kodiksi – sinulle ja perheellesi.

Edullinen

Puu on käyttämistämme rakennusmateriaalista kaikkein edullisin. Paikallisena materiaalina puuta ei tarvitse kuljettaa pitkiä matkoja ja se työstäminen onnistuu työmaallakin. Näin säästöä syntyy eri työvaiheissa.

Puuta on helppo käsitellä, jonka seurauksena työ sujuu nopeasti ja muutoksia voidaan tarvittaessa tehdä vielä rakennusvaiheen aikana.

Energiatehokas

Puu on 100%:sti uusiutuva luonnonvara. Suomessa, kuten koko Euroopassa, metsänhoito on kestävällä pohjalla ja puuta on runsaasti saatavissa nyt ja tulevaisuudessa. Lisäksi puuta voidaan käyttää uudelleen ja esimerkiksi purkutalon puuaines voidaan muuttaa lämpöenergiaksi.

Puun työstäminen rakennustarvikkeeksi vie vain murto-osan verrattuna muihin rakennusmateriaaleihin. Myös pystytysvaiheessa pärjätään hyvin ilman erikoistyökaluja tai raskasta nostokalustoa.

Joustava

Joustavuus on yksi puurakentamisen erityispiirteistä. Rakenteiden ei tarvitse olla neliöitä ja suorakulmioita, vaan puusta voidaan toteuttaa monimuotoisia rakenteita.

Puutavaran kuljetus työmaalle ei vaadi raskasta kuljetuskalustoa, joten puuta voidaan kuljettaa vaikeaankin maastoon.

Ota yhteyttä ja kysy lisää, miten rakennamme yksilöllisen puutalon kodiksesi.

Back To Top